Veste bună pentru toți locuitorii comunei I Primul pas spre gaze în comuna MEREI

Decembrie 7 17:16 2021 by buzau.net

Primarul comunei Merei, Chirică Ștefan a anunțat  că în curând visul locuitorilor comenie MEREI va deveni realitate. A fost demerată procedura pentru obținerea studiului de fezabilitate a proiectului pentru rețeaua de gazea pentru satele Merei, Ciobănoaia,  Valea Puțului,  Ogrăzile, Dealul Viei, Gura Sărății, Izvoru Dulce,  Nenciulești și localitatea Dobrilești. 

”Când studiul de fezabilitate va fi gata vom trece la întocmirea proictului tehnic, certificatul de urbanism, avize, expertize și multe altele, am obținut, în cele din urmă, autorizația de construire a proiectului “Înființare sisteme de distribuție rețele de gaze naturale în comuna Merei”. Este un proiect de mare amploare și foarte important pentru dezvoltarea comunei noastre și la fel cum m-am implicat pentru introducerea rețelei de apă în comuna noastră, la fel mă voi lupta și pentru obținerea finanțării acestui proiect"

Primul pas important în realizarea acestui proiect a fost câștigat și sunt convins că vom obține și finanțarea lui în cel mai scurt timp (…) Pe lângă acest proiect mai există și alte proiecte depuse spre finanțare, iar la altele se lucrează pentru elaborarea documentațiilor, urmând a fi depuse pentru a obține sursele de finanțare. Dorința mea cea mai mare a fost și este dezvoltarea comunei noastre. Tot ceea ce am construit și realizat până în prezent, am reușit doar împreună cu dumneavoastră, dragi locuitori ai comunei Merei. Împreună suntem mai puternici, împreună reușim! Mergem mai departe!”, a transmis primarul comunei Merei, Chircă Ștefan 

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%