VESTE BUNĂ pentru buzoieni. Mai rămâne de rezolvat o problemă. Cine plătește ?

Aprilie 12 08:25 2018 by buzoieniiro

Prefectul Carmen Ichim i-a declarat reporterului buzoienii.ro că autoritățile locale fac toate demersurile pentru a se înființa un pod militar la Mărăcineni.

„Bineînțeles că am vorbit și la armată. Sunt pregătiți. Nu știu foarte exact, dar în 48 de ore, cred, podul va fi funcțional. Nu știu dacă și pentru traficul greu, dar sigur pentru autoturisme. Mai rămâne de rezolvat o singură problemă. Cei de la armată trebuie plătiți pentru acest serviciu. Eu și colegii mei cu funcții în județ și care se implică vom încerca să-i determinăm pe cei de la Ministerul Transporturilor să plătească MAPN. Până la urmă e podul lor, ține de Compania Națională de Drumuri”.

Pentru a grăbi și rezolva lucrurile ieri într-o conferință de presă comună Carmen Ichim și Emanoil Neagu au anunțat că au solicitat ministrului Transporturilor și șefului Companiei Naționale de Drumuri să vină de urgență la Buzău pentru a evalua cu propriii ochi situația.

„Nu e vorba numai de situația de la Mărăcineni. Mai sunt două puncte fierbinți. Drumul național către Brașov, unde sunt 25 de probleme stringente, dar și pagubele provocate de viitura de pe râul Buzău infrastructurii podurilor, rutier și feroviar de la Vadu Pașii”, a completat Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău.

Rămâne de văzut dacă și când cele două notabilități pomenite mai sus vor ajunge la Buzău pentru a vedea cu propriii ochi cum stă treaba.

Fără un pod suplimentar la Mărăcineni zilnic se vor forma coloane impresionante de mașini pe ambele sensuri.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%