UPDATE: Politician, în comă la spital, după ce a intrat cu mașina într-un TIR

Iunie 22 09:11 2018 by observatorulbuzoian

Accident grav, vineri dimineață, pe drumul ce leagă Buzăul de Ploiești. Un bucureștean de 71 de ani, care circula cu un autoturism pe DN 1B, pe direcţia Buzău către Ploiești, pe raza localității Istrița de Jos a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, conducătorul autoturismului în vârstă de 71 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău în comă. Traficul în zonă a fost blocat vreme de mai bine de o oră iar polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

UPDATE: Bărbatul rănit în accidentul de la Istrița de Jos este Gheorghe Mirică, fost politician. De-a lungul vremii, el a fost consilier al fostilor președinți Ion Iliescu și Traian Băsescu. A trecut prin mai multe partide de stânga. La un moment dat, în perioada 2016, a fost secretar general adjunct al PND. Gheorghe Mirică are o casă în zona de deal a județului dar și o podgorie, dar deține proprietăți și în București. Starea lui este critică. În urma accidentului, a fost preluat în comă și dus la spital unde medicii încearcă să-l stabilizeze.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%