Accident grav pe DN1 B | O persoana incarcerata

Iunie 22 07:44 2018 by buzau.net

UPDATE: 8.35 Traficul pe DN 1B a fost reluat si se desfasoara in conditii normale. 

Accidet rutier grav in aceasta dimineata pe DN1B pe raza localității Istrita de Jos.

Coliziune a avut loc intre un TIR si un autoturism. O victima este incarcerata iar echipele ISU Buzau actioneaza la fata locului pentru salvarea ei.

"Din primele verificări efectuate de politistii rutieri la fata locului a rezultat faptul că un bucurestean de 71 de ani, care circula cu un autoturism pe DN 1B, pe direcţia Buzau catre Ploiesti, pe raza localitatii Istrita de Jos a patruns pe sensul opus de mers şi a intrat in coliziune cu un autotren care circula regulamentar din sens opus. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului autoturismului, acesta fiind transportat la spital. In cauza s-a intocmit dosar penal si politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a circumstantelor in care s-a produs evenimentul" transmite IPJ Buzau

Ora: 07.15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren si un autoturism traficul este blocat pe DN1B Buzau - Mizil, la kilometrul 22. În urma evenimentului o persoana a fost ranita grav.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%