Un râmnicean, cercetat pentru că ar fi introdus, ilegal, arme și le-ar fi vândut în România

Ianuarie 12 13:18 2021 by jurnaluldebuzau.ro

Un râmnicean de 48 de ani este suspectat că ar fi introdus, ilegal, arme din străinătate și le-ar fi vândut în România. Individul a fost deja reținut și va fi prezentat, marți, instanței cu propunerea de arestare preventivă. În atenția anchetatorilor, a ajuns și bărbatul căruia râmniceanul de 48 de ani i-ar fi vândut armele.

Conform IPJ Buzău, bărbatul de 48 de ani a fost ridicat de la domiciliu în urma unor percheziții desfășurate luni de către poliţiştii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, împreună cu polițiști de investigații criminale, investigarea criminalității economice, de ordine publică și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Râmnicu Sărat, scrie jurnaluldebuzau.ro.

Percheziții s-au desfășurat la 6 domicilii atât ale acestui individ, suspectat că a adus arme din Spania, cât și la adresa la care locuiește un bărbat de 36 de ani, căruia acesta i-ar fi vândut armele.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%