ULTIMA ORA: Lulu Pascu se află în comă după un accident grav la NEHOIU

Decembrie 29 21:06 2020 by buzau.net

Sfarsitul de an aduce o noua tragedie. Lulu Pascu a fost accidentat grav la doar 5 metri de trecerea de pietoni de lângă Catedrala din Nehoiu.

Il cunoastem din emisiunea Romanii au Talent difuzata la Pro TV, unde alaturi de Titu Vanatoru au primit 4 de DA doua ediții la rând. Acum din pacate, Lulu Pascu se afla în comă în urma unui accident rutier. Să ne rugăm pentru el!

În această seară, în jurul orei 18.00, pe str. 1 Decembrie 1918, din orașul Nehoiu, a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus dinspre DN10 către cartierul Lunca Mare de un șofer în vârstă de 49 de ani, din Nehoiu, a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în aceeași direcție. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un bărbat de 63 de ani, din Nehoiu, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările, transmite biroul de presa al IPJ Buzau

În prima emisiune a showului de talente, Buzăul a fost reprezentat de Titu Vânătorul din Siriu și Lulu Pascu din Pănătău, cei doi alegând să le prezinte juraților un șlagăr al regretatului artist Dan Spătaru. Titu Vânătoru, cunoscut drept unul dintre artiștii care pregătește mai multe grupuri de copii de Valea Buzăului – câști­gând zeci de premii și trofee de la festivalurile națio­nale de profil -, a fost elevul lui Lulu Pascu, căruia îi mărturisește acum în glumă că i-a devenit șef în cadrul proiectului muzical pe care îl derulează împreună.

Întrebați de ce s-au gândit la creația prezentată, Titu a făcut o glumă și a precizat că profesorul său Lulu mai uită uneori versurile, de la emoțiile de pe scenă, așa că adăugând zilele săptămânii în strofă s-a gândit că îi va fi imposibil să nu cânte corect.

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%