Se stă la coadă si câte o ora I Sunt doar patru puncte in tot orasul

Decembrie 29 18:37 2020 by buzau.net

Trans Bus a inceput implementarea sistemului electronic de taxare a titlurilor de calatorii (E-ticketing) iar cozile au si aparut la tonetele care elibereaza aceste carduri. In aceasta perioada sunt doar patru puncte de eliberare puse la dispozitie de trasnbus. 

Câtă umilință ! Să stai 3 ore la rând să poți primi bilete de transport....Este umilitor. Pensionarii sunt râbdători , dar vă vor taxa cândva ...😢, a scris o buzoiancă pe grupul Media Locală Buzău

Sistemul de e ticketing poate fi considerat, alaturi de sistemul de management al flotei, un pilon foarte important al eforturilor de modernizare pe care Primaria Municipiului Buzau in colaborare cu Trans Bus le fac din anul 2017, pentru imbunatatirea substantiala a calitatii transportului public local.

Prin implementarea sistemului de taxare electronica urmarim eficientizarea activitatii de transport public local, alocarea mai eficienta a resurselor, cu efect direct al cresterii calitatii serviciului oferit calatorilor.

Etapele operationalizarii sistemului de taxare electronica sunt:

– Prima etapa a demarat deja prin transpunerea abonamentelor actuale pe noul suport (card contactless) pentru categoriile de calatori ce beneficiaza de gratuitati/reduceri pe transportul public local (elevi, pensionari,etc) in A.D.I. Buzau Maracineni.

– A doua etapa consta in eliberarea cardurilor contactless si pentru calatorii care nu beneficiaza de facilitati la punctele de emitere si reincarcare ale Trans Bus, preconizand implementarea acestei etape incepand cu luna Ianuarie 2021.

De asemenea, a fost pastrat biletul de calatorie ca optiune de plata a calatoriei, pentru calatorii ocazionali. Noul bilet de calatorie va fi pe suport de hartie termica si va fi validat la validatoarele existente in autobuze.

Mai multe informatii legate de sistemul electronic de taxare gasiti pe site-ul www.transbusbuzau.ro

Este obligatorie validarea cardului de transport si a biletului de calatorie la fiecare urcare in autobuz.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%