Uau! Victorie la o diferență imensă! Echipa din Buzău, gata de prima ligă!

Martie 31 12:52 2018 by buzoieniiro

A fost 52-3 la pauză și 83-8 la final.

Un scor pe care nici cei mai optimiști dintre buzoieni nu l-ar fi preconizat înaintea meciului de azi dimineață de la Suceava.

„Nu, n-au jucat cu juniorii cum s-ar crede, ci cu echipa lor bună. Dar noi am evoluat bine, chiar foarte bine. Mai e mult de muncă, dar suntem pe un drum bun. Nu vreau să spun prea multe, rezultatele trebuie s-o facă în primul rând”, a comentat la final antrenorul Costică Merșoiu.

Explicația succesului categoric de azi se regăsește în creșterea valorică importantă a echipei buzoiene din intersezon. 9 jucători din primul 15 au fost transferați în iarnă.

În plus, s-a făcut o pregătire bună, antrenorul Merșoiu ducându-și jucătorii o săptămână în cantonament.

Baraulea, Adăscăliței, Mătase – Kobilansky, Tatu – Bulearcă, Coșereanu, Rațiu – Dumitru – Nițu – Neagu, Curcan, Schippers, Lupu – Bâsceanu.

Au mai jucat: Deaconescu, Moise, Trifan, Boțan, Cocârlă, Dumitrache, Neacșu și Șevcenko.

Au marcat eseuri: Rațiu, Adăscăliței, Neagu (2), Curcan, Baraulea, Coșereanu, Lupu, Kobilansky, Dumitru, Dumitrache, Curcan și Cocârlă. Nițu a reușit – șase transformări, iar Lupu – una.

De notat că azi s-a produs o mare surpriză, Tomitanii Constanța pierzând pe teren propriu 17-22 cu CS Năvodari. Vezi mai jos rezultatele și clasamentul.

Joi, de la ora 11.00, buzoienii le vor umple sacul cu eseuri și oaspeților de la Arad. Partida se joacă joi întrucât a fost amânată la începutul lunii din cauza viscolului.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%