Turismul din Buzău, la mâna naturii. Dacă plouă, turiștii nu au opțiuni

Ianuarie 6 14:46 2023 by sansanews.ro

Turismul, la nivelul județului, înregistrează un reviriment, după cei doi ani de pandemie, chiar dacă nu vorbim despre o explozie a cererii. Deși prognozele au destul de mari rezerve, pentru un 2023 total imprevizbil, turiștii care își fac totuși curaj să ne viziteze județul, întâmpină destule realități care l-ar putea determina să aibă alte opțiuni, pentru următoarele sejururi. De exemplu, un turist care vine să viziteze județul Buzău, poate fi nevoit să rămână în unitățile de cazare din cauza vremii nefavorabile, scrie sansanews.ro.

Într-o intervenție telefonică la Focus Tv, Cristina Partal, președinte ANTREC Buzău, explică nevoile reale ale turiștilor care calcă pragul pensiunilor. Ar fi util ca cel puțin muzeele să aibă program de sărbătorile legale, pentru ca turiștii să poată vizita în liniște obiective de interior.

Toate acestea ar trebui gândite și stabilite, ca abordare la niveld e dezvoltare a unei strategii pentru turism. Sigur că Buzăul nu poate oferi, de mâine, pârtii de schi sau bazine termale de interior, da unele lucruri pot fi făcute să funcționeze, foaret...

Citește articolul integral pe sansanews.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%