Trofeul Fair Play, oferit echipei AS Victoria Boboc! | Premiul vă fi acordat în cadrul Galei Laureaților Anului 2022

Decembrie 30 14:09 2022 by Sportul Buzoian

AS Victoria Boboc va fi premiată de Asociația Județeană de Fotbal Buzău cu trofeul Fair Play pentru sportivitatea și comportamentul exemplar arătat pe terenul de fotbal. Echipa, care evoluează în Liga a V-a, seria I-a a fotbalului județean, a demonstrat că fair play-ul nu este doar un concept, ci un mod de viață.

Premiul este o recunoaștere a eforturilor depuse de AS Victoria Boboc pentru a promova valorile sportului, precum respectul fată de adversari, fair play-ul și spiritul competitiv. Echipa a arătat în permanentă o atitudine pozitivă pe teren, ceea ce a contribuit la o atmosfera plăcuta și echilibrată în cadrul jocurilor de fotbal.

AS Victoria Boboc este o echipa de fotbal cu o istorie îndelungată în comunitatea fotbalului buzoian și a reușit să adune un număr impresionant de susținători care apreciază eforturile depuse de jucători pe teren. Premiul Fair Play este o dovada a aprecierii acordate de către Asociația Județeană de Fotbal Buzău echipei pentru comportamentul sau exemplar în anul 2022 și pentru contribuția adusă la dezvoltarea fotbalului din județ.

Echipa AS Victoria Boboc își dorește să continue să promoveze valorile fair play-ului și să rămână un exemplu pentru comunitatea de fotbal din Buzău. Speram că acest premiu vă fi un imbold pentru echipa să continue să joace cu pasiune și determinare, dar totodată să păstreze respectul față de adversari și să promoveze spiritul de echipă.

 

 

 

 

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%