Trofeul „Dumitru Dan” la ciclism de anduranță, înmânat de președintele Consiliului Județean

Decembrie 12 10:22 2021 by observatorulbuzoian

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a premiat sâmbătă câștigătorii concursului de ciclism anduranță „Dumitru Dan”.

„Trofeul Dumitru Dan a ajuns la cea de-a 3-a ediție! Sunt bucuros că am putut înmâna premiile câștigătorilor, care merită toate laudele pentru reușita lor. Mulțumiri speciale ciclistului Cristi Mănăilă, buzoianul care a avut ideea organizării acestui eveniment în anul 2019”, a scris pe Facebook președintele CJ Buzău Petre Emanoil Neagu.

Desfășurat pentru prima dată în anul 2019 la propunerea ciclistului Buzoian Cristi Mănăilă, concursul de ciclism de anduranță  „Dumitru Dan” își propune ca de anul viitor să de extindă cu noi probe care ducă mai departe povestea primului globe-trotter român.

Astfel, pe lângă cunoscutele probe de 200, 300, 400 și 600 de kilometri președintele Asociației Club Sportiv Penteleu, ciclistul Cristi Mănăilă,  își propune ca de anul viitor să introducă noi curse în calendarul concursului. Noile curse ar urma să se desfășoare pe drumul județean 203A  Batogu-Murgești-Livada, reabilitat recent de Consiliul Județean, dar și pe ruta Buzău-Chișinău.

Mai mult, președintele Consiliului Județean Buzău, i-a propus ciclistului Cristi Mănăilă ca Asociația Club Sportiv Penteleu să devină partener cu Consiliul Județean și cu Geoparcul Ținutul Buzăului pentru organizarea de curse de ciclism  de anduranță prin Geoparcul Ținutul Buzăului... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%