Edituri » SC EURO PRINT COMPANY SRL

14,224 vizualizări


Adresa: Str. Victoriei, Nr. 1

Telefon:

Email:

Website: www.europrintcompany.com

Descriere: Despre noi

Tipografia noastra a fost infiintata in anul 2006, in urma asocierii a doua persoane, capitalul fiind integral romanesc. In prezent societatea are un singur actionar. In decursul anilor am devenit una dintre cele mai cunoscute tipografii din zona de sud-est a tarii si nu numai. Acest lucru l-am realizat prin calitatea tiparului si a serviciilor conexe, dar si prin promptitudine, prin seriozitatea angajatilor, flexibilitatea si colaborarea cu clientii si furnizorii.

Portofoliul de lucrari al tipografiei cuprinde o gama larga de tiparituri si lucrari, de la nelipsitele carti de vizita, tipizate si formulare si pana la carti, cataloage si diverse lucrari la o calitate ridicata. Prin colectivul si utilajele performante pe care le avem la dispozitie transformam serviciile noastre intr-o solutie pentru nevoile fiecarui client. Tipografia achizitioneaza periodic utilaje noi pentru a tine pasul cu exigentele clientilor in materie de calitate si randament.

Tiparul offset, pentru tiraje mari, este executat pe masini de tipar plan (marca Heidelberg), finisarile pe masini CP Bourg, iar pentru lucrari de tiraj mic utilizam tiparul digital.

Dintre serviciile oferite, le amintim pe cele de identitate vizuala, graphic design, prepress, tiparire, finisare.

Tipografia are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 si sistemul de management al mediului ISO 14001:2004. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri cea mai buna calitate la preturi competitive si de a-i ajuta in a alege cea mai buna solutie pentru cerintele lor. Pentru noi, fiecare produs este o provocare.

In cadrul tipografiei functioneaza si editura Teocora, astfel incat putem acorda ISBN, ISSN pentru carti si reviste.