Toma, funcție-cheie în PSD | Ciolacu: „Lucrurile bune pentru buzoieni trebuie să continue!”

Septembrie 5 18:39 2018 by reporterbuzoian.ro

Bucurie în marea familie pesedistă de la Buzău. Primarul municipiului, Constantin Toma, a fost ales în unanimitate președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău, în cadrul unei conferințe de alegeri la care au participat aproape 400 de membri de partid.

Constantin Toma, care exercitase această funcție în ultimii doi ani ca interimar, a fost ales astăzi în mod democratic prin votul celor aproape 400 de delegați prezenți în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău.

Ciolacu, discurs mobilizator.

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a avut un discurs de adevărat politician. Liderul social-democrat a început prin a-l felicita pe edil pentru relizările din ultimii doi ani, de la Primăria Buzău, după care a vorbit despre unitate în partid, în condițiile în care formațiunea politică este lovită din toate părțile.

Social democratul a ținut să dezmintă zvonurile potrivit cărora în interiorul formațiunii ar exista disensiuni și a transmis că nu are dușmani, ci adversari politici:

„Nu ne interesează foarte mult ce fac alții. Noi ne vedem de treaba noastră. Vom încerca să continuăm pe aceeași linie, cu profesionalism și, mai ales, modestie.”


Sursa: reporterbuzoian.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%