Primarul care a demonstrat că se poate! | Asfalt până la ultima casă (GALERIE FOTO)

Septembrie 5 11:19 2018 by reporterbuzoian.ro

Un primar de comună din județul Buzău pare să fi descoperit rețeta succesului. În numai doi ani, comuna Berca, păstorită de tânărul primar Ionel Dobrița, s-a transformat dintr-o localitate anostă, aflată în pragul falimentului, într-una înfloritoare. 

Secretul – fiindcă trebuie să existe unul, din moment ce lucrurile prin contur atât de repede – ține mai mult de firea primarului, care nu vrea să dea nici măcar o jumătate de pas înapoi. Din iunie 2016, de când a fost instalat la Primărie, tânărul edil și-a făcut un crez din a obține pentru comuna sa cât mai multe proiecte cu finanțare nerambursabilă.

De atunci, robinetul fondurilor nu s-a mai oprit. Mari proiecte de infrastructură, precum cel asfaltării comunei, al apei potabile, al canalizării sau al sălii de sport moderne au fost, rând pe rând, bifate de administrația Dobrița.

Dar cea mai evidentă realizare a echipei Ionel Dobrița – Denis Ionescu (viceprimar) o constituie „marea asfaltare” a drumurilor din comună. Numai în ultimele zile s-a turnat covor asfaltic pe 10 străzi (aproximativ 3.6 km lungime), au fost amenajate și trasate 7 parcări în zona centrală ( aproximativ 3.100 mp), au fost refăcute trotuarele în satul Berca, s-au realizat marcaje rutiere și s-a inlocuit conducta metalică de apă pe străzile unde situatia o impunea.


Sursa: reporterbuzoian.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%