Ti-ai cumparat o motocicleta? Iata care sunt echipamentele moto esentiale de care ai nevoie!

August 11 10:03 2018 by buzau.net

Vremea insorita si temperaturile pozitive reprezinta motive suficient de solide pentru a ne incuraja sa petrecem cat mai mult timp in aer liber. Vara este fara doar si poate unul dintre anotimpurile pe care le indragim cel mai mult avand in vedere ca acesta ne intampina mai mereu cu temperaturi placute si cu vreme frumoasa. Daca esti un iubitor de adrenalina, motocicletele cu siguranta reprezinta un adevarat generator de adrenalina si de momente cu adevarat unice. Conducerea unei motociclete insa presupune foarte multa responsabilitate din partea conducatorului, avand in vedere ca o secunda de neatentie este suficienta pentru ca o tragedie sa se produca. Echipamentul moto de protectie reprezinta una dintre cele mai buna modalitati prin care putme reduce riscul vatamarilor corporale, chiar si in cazul unor accidentari.

Echipamentele moto se regasesc astazi intr-o gama atat de larga incat cu siguranta alegerea acestora reprezinta astazi o adevarata provocare chiar si pentru cei mai experimentati motociclisti. O diversitate de echipamente moto, de la diversi producatori de renume regasim astazi si la Fmracing.ro, unul dintre cele mai bine cotate magazine onlie care comercializeaza echipamente si piese moto. Iata asadar care sunt echipamentele moto de care ai nevoie in mod obligatoriu atunci cand circuli cu motocicleta.

Casca moto.

Zona capului este una foarte vulnerabila, mai ales atunci cand cadem, fapt pentru care aceasta reprezinta de departe una dintre cele mai importante componente ale echipamentului moto. Castile de protectie special concepute pentru deplasarile cu motocicleta sunt construite din materiale de calitate care rezista foarte bine la socuri si care ofera posibilitatea motociclistilor sa respire in mod corespunzator. Un lucru esential de retinut despre casca moto este faptul ca aceasta este unica parte componenta a echipamentului moto care este obligatorie prin lege, insa nu este nici pe departe recomandat sa neglijam restul echipamentelor atunci cand ne dorim deplasari confortabile si in deplina siguranta.

Geaca moto.

Chiar daca purtarea gecii moto poate parea inconfortabila, cert este faptul ca acestea sunt concepute din materiale de calitate, care nu doar ca ofera confort, insa ne protejeaza foarte bine si in situatia unor cazaturi. Mai mult decat atat, exista numeroase modele de geci moto care dispun de niste fermoare speciale, care odata deschise, permit o aerisire mult mai buna a corpului. O geaca moto poate face o diferenta uriasa in situatia unor cazaturi la viteza, cazaturi care de cele mai multe ori produc raniri destul de severe.

Manusile moto.

Manusile moto reprezinta si ele o parte componente importanta a echipamentului moto avand in vedere ca acestea au un material special care nu permite mainilor sa alunece pe ghidonul motocicletei. In plus, manusile moto sunt foarte confortabile si protejeaza mainile de temperaturile scazute sau de alte inconveniente.

Cizme moto.

Cizmele moto reprezinta de asemenea o achizitie foarte importanta pentru deplasarile in deplina siguranta cu motocicleta avand in vedere ca acestea dispun de o talpa antiaderenta care nu permite piciorului sa alunece de pe suprafete speciale ale motorului.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%