Multe note de 10.00 la interviul pentru angajare la Spitalul Județen de Urgență Buzău

August 11 09:49 2018 by sanatateabuzoiana.ro

Multe note de 10.00 la interviul pentru angajare la Spitalul Județen de Urgență Buzău

Viorica Cviatcovschi este liderul clasamentului, ea fiind și singura care a obținut punctaj maxim atât la proba scrisă cât și la interviu. Marea majoritate a candidaților și-au păstrat pozițiile pe care le-au ocupat la prima probă a concursului.

Concursul pentru ocuparea celor 47 de posturi de personal mediu sanitar și auxiliar organizat de Spitalul Județean de Urgență Buzău s-a încheiat.  Unitatea medicală a afișat, astăzi după-amiază, rezultatele obținute de cei aproape 200 de concurenți care au susținut proba interviului, astfel că se poate face deja o clasificare finală, astfel încât se știe numele celor care vor fi angajați.

Dacă la proba scrisă au fost doar trei candidați care au obținut  nota 10.00 (100 de puncte din 100 posibile), la interviu, șapte dintre candidați au obținut nota maximă. Singura care și-a menținut poziția de „lider” a fost Viorica Sînziana Cviatcovschi, căreia comisia de examinare nu i-a găsit niciun cusur.

Concurența mare s-a dovedit benefică pentru unitatea medicală care, în acest fel, a avut posibilitatea să-i aleagă pe cei mai buni dintre candidați. „Surpriza cea mai plăcută a venit din partea debutanților care, în această serie, s-au dovedit foarte bine pregătiți. Subiectele nu au fost nici mai grele, nici mai ușoare ca la concursurile precedente, dar de această dată am avut mulți concurenți care atât la proba scrisă cât și la interviu/proba practică au demonstrat că nu au trecut prin școală ca „gâsca prin apă” și că știu pentru ce au ales această profesie și care le sunt îndatoririle la viitorul loc de muncă”, a declarat dr. Dragoș Porumb, directorul medical al SJU Buzău, pentru Sănătatea Buzoiană.


Sursa: sanatateabuzoiana.ro




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%