Tentativă de răpire, azi noapte, în cartierul Mihai Viteazu! Victima, o tânără care se întorcea de la serviciu

Mai 22 09:22 2020 by buzau.net

Un cuplu de tineri  a fost atacat în toiul nopții de  către doi indivizi, care le-au blocat autoturismul tăindu-le calea cu un alt autoturism.

Agresorii au coborât din mașină, s-au îndreptat spre autoturismul oprit din mers, în care se aflau cei doi tineri și au început să lovească cu pumnii și picioarele în portiere și în parbriz, apoi au încercat să o scoată cu forța pe tânără, după cum titrează "Știri din Surse Buzău". 

Femeia ieșise de la serviciu și era însoțită de iubitul său, alături de care se îndrepta spre casă. Cei doi agresori i-au urmărit și i-au așteptat la intersecția străzilor Stupăriei și Profesorilor. Sub asaltul pumnilor și picioarelor, femeia a coborât, iar agresorii au încercat să o târască spre mașina lor.  Țipetele sale au fost auzite de proprietarii caselor din zonă, care au sunat imediat  la 112.

În scurt timp, pe strada Profesorilor au ajuns mai multe vehicule ale jandarmilor și polițiștilor, dar nu înainte ca agresorii să dispară.

Martorii au declarat pentru publicația mai sus citată că bărbații aveau în jurul vârstei de 25 de ani, principalul agresor fiind o cunoștiință mai veche a fetei, cunoscut în cartier ca fiind o persoană extrem de agresivă și cu antecedente penale.

Rudele tinerei se tem pentru viața acesteia și spun că nu este prima oară când este atacată. ,Au mai existat incident cu acest băiat, dar am crezut că se va liniști și nu doream să îi facem probleme. Sunt în stare de șoc! Am cancer și semipareză pe partea dreaptă! Nu am crezut că pot exista și asemenea persoane ce îi vor răul fiicei mele!”– a declarat tatăl acesteia.

Sursa: gazetabuzoiana.ro




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%