Mihăilă, după calificarea istorică: „Este meritul fetelor și al oamenilor care au sprijinit echipa!”

Mai 22 06:47 2020 by opiniabuzau

Moment istoric pentru handbalul buzoian odată cu decizia Federației de a „îngheța” sezonul intern și de a se stabili reprezentantele României în viitorul sezon al cupelor europene în funcție de ierarhia din momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus.

Locul 4 în Liga Florilor, Gloria a reușit calificarea în European Handball Lea­gue (Cupa EHF), performanță fără precedent în istoria handbalului buzoian.

„O decizie trebuia luată, la fel ca și în celelalte țări, este clar că această decizie mulțumea sau nemulțumea anumite cluburi. Trebuie să ne raportăm doar la SCM Gloria Buzău, care a reușit o performanță unică, deocamdată, în istoria orașului, prezența într-o cupă europeană. Este me­ritul fetelor în primul rând, și al oamenilor care au sprijinit echipa. Sunt convins că vor mai fi discuții în această perioadă legate de aceste decizii pentru că neacordarea unor titluri de campion nemul­țumește anumite cluburi care și-au dorit lucrul acesta. Dar până la urmă, de aceea este o ­Fe­derație, un președinte, un Consiliu de Administrație, care să-și asume aceste decizii în momente de genul acesta și să le luăm ca pe niște lucruri pe care nimeni nu și le-a dorit”, a declarat antrenorul Gloriei, Ovidiu Mihăilă, la Campus TV.


Sursa: opiniabuzau



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%