Teatrul Odeon a obţinut marele premiu la Festivalul „Buzău iubeşte teatrul”

Mai 27 10:55 2018 by buzau.net

Teatrul Odeon din Bucureşti, cu spectacolul "Când timpul nu se mişcă" de Donald Margulies, în regia lui Vladimir Anton, a obţinut, sâmbătă seara, marele premiu la secţiunea oficială a celei de-a XV-a ediţie a Festivalului "Buzău iubeşte teatrul".

Totodată, la secţiunea spectacole studenţi, piesa "Lecţia" de Eugen Ionesco, regia Diana Tănase, a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale" Bucureşti, a fost declarată câştigătoare, premiul publicului revenind spectacolului Asociaţiei "Catharsis", "All Inclusive" de Alexandru Popa, în regia lui Vlad Zamfirescu.

"Buzăul a fost, timp de 8 zile, capitala iubitorilor de teatru, au fost prezentate 25 de spectacole, toate cu sala plină, ale unor trupe din Bucureşti, Brăila, Craiova, Ploieşti şi Piatra Neamţ, semn că publicul din ţara noastră iubeşte teatrul şi reprezentanţii săi de elită", a declarat, pentru AGERPRES, directorul Teatrului "George Ciprian" din Buzău, Gina Chivulescu.

Potrivit acesteia, ediţia din acest an a avut ca temă dragostea în marea dramaturgie.

Directorul ediţiei din acest an a festivalului, regizorul Adrian Găzdaru, a precizat că selecţia a fost mai dificilă ca niciodată, dar "au fost alese cele mai importante producţii teatrale ale momentului".

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%