SUPERCUPA a ajuns la LimpeziÈ™ I Stelu Costache, omul meciului (FOTO+VIDEO)

August 24 22:52 2022 by Sportul Buzoian

Formația din Limpeziș a câştigat, în premieră, Supercupa României la fotbal (faza județeană), după ce a învins-o, miercuri seara, la Vadu Pașii, pe Voință Lanurile cu scorul de 7-5 după l.d.d. (4-4).

Echipa din Limpezis deschide scorul prin Stelu Costache în minutul 30, urmând ca acelaÈ™i Costache, 6 minute mai târziu să ducă tabela la 2-0.

Imediat după pauză, V. Lanurile a revenit prin reuÈ™ita lui Leaua Georgian. Urmează minute de cumpănă pentru VoinÈ›a LimpeziÈ™ iar Eftimie Cosmin reduce din diferență prin reuÈ™itele din minutele 51 È™i 56, ducând echipa din Lanurile în avantaj pentru prima dată în această partidă(galerie foto).

Stelu Costache aflat într-o zi mare, ajutat de echipă redă speranțe spectatorilor și înscrie din nou de două ori în min. 56 și 64. Finalul este de foc, Chirița marchează pentru 4-4 și meciul ajunge a fi decis la o singură poartă, prin lovituri de departajare.

Partida s-a disputat pe terenul de la Vadu Pașii (cu siguranță cel mai bun gazon din județ), în față a peste 200 de spectatori. Partida a fost condusă de arbitrul Frățilă Adrian, fiind ajutat la cele dau linii de Mărtinescu Bogdan și Vasile Alexandru.

NOTĂ REDACȚIE: Inspirați au fost și cei din Comisia Județeană de Arbitri care l-au delegat pe cel mai experimentat arbitru din județ, care a tranșat rapid fiecare comportare nesportivă a jucătorilor.

"Am reuÈ™it să câștigăm al doilea trofeu în acest an, speram să facem o surpriză frumoasă È™i în LIGA3, suntem la început de drum È™i speram ca toate să fie bune până la final.Suntem pregătiÈ›i, mergem motivaÈ›i la Bacău È™i speram să scoatem un rezultat bun. Facem parte dintr-o localitate mică, este o performanță pentru noi toÈ›i È™i speram că oamenii din comună își vor aminti de noi" a declarat Ioniță Dedu preÈ™edintele ACS VoinÈ›a LimpeziÈ™ la finalul partidei

Pentru VoinÈ›a LimpeziÈ™, club înfiinÅ£at în 2004, este al doilea trofeu în acest an după câștigarea titlul de Campioană JudeÈ›eană.

Foto: Trifan Catalin/Gabriel Cernat  I  Reporter: Florian Neculai




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%