Conducerea Prefecturii Buzău, dispusă să petreacă mai mult timp între angajații Serviciul de Permise și Înmatriculări pentru a asigura buna funcționare a acestuia

August 24 16:21 2022 by observatorulbuzoian

Situația de la Serviciul de Permise și Înmatriculări ar fi revenit la normal, potrivit prefectului județului Buzău după ce săptămânile trecute patru din cei 8 examinatori au intrat în concediu medical. Reprezentantul Guvernului în teritoriu recunoaște că pe perioada concediilor medicale ale celor 4 angajați ai Serviciului de Permise și Înmatriculări timpii de așteptare pentru persoanele programate pentru diverse operațiuni la ghișeele serviciului au fost cu mult depășiți și pentru aceasta își cere scuze public, scrie observatorulbuzoian.ro.

„Activitatea la Permise și Înmatriculări a revenit la normalitate și  vom încerca să operaționalizăm noul sediu din strada Simila atât pentru buzoieni cât și pentru angajații care lucrează acolo. Noul sediu presupune peste 500 de metri pătrați care vor fi amenajați cu birouri corespunzătoare și săli de așteptare pentru cetățeni”, a spus prefectul Daniel Țiclea.

Pe de altă parte prefectul județului Buzău recunoaște că la Serviciul de Permise și Înmatriculări există anumite tensiuni între conducătorul instituției și angajații acestui serviciu pe care conducerea Instituției Prefectului speră să le gestioneze astfel încât cetățenii ajunși la ghișeu sau programați pentru susținerea examenului pentru obținerea unui permis auto să nu le mai resimtă.

„Cred că situația va fi detensionată prin prezența domnului...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%