Produse alimentare » Das Caffee

12,017 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Telefon: +407********

Email: viol***@d********.ro

Website: http://*********.ro

Descriere: De câte ori nu ați fost atrași de imagini cu diferite preparate culinare care vi s-au părut simplu de gătit, însă ați renunțat văzând lista ingredientelor necesare deoarece vă lipseau anumite produse și nu aveați de unde să le cumpărați și nici nu cunoșteați secretul utilizării lor? Ei bine, noi venim în întâmpinarea tuturor nevoilor voastre.

DAS KAFFEE, magazinul pe care vi l-ați dorit, este acum şi în România. Aici îmbinăm aromele orientale cu hrană sănătoasă, aztecă, din America Latină, aducem cafele rare de pe tot globul, iar alunele, fisticul și migdale le prăjim în magazinul propriu. La DAS KAFFEE găsiți și fructe uscate, semințe ce va dau vitalitate pentru întreaga zi, cereale delicioase pentru toți membrii familiei sau condimente ce fac din fiecare gospodină un adevărat master chef. Cu produsele pe care le găsiți în magazinul nostru puteți mânca natural şi sănătos, fără compromisuri, iar dacă doriți să urmați o dietă, aici găsiți tot ce vă trebuie.

De asemenea, vă stăm la dispoziţie pentru prepararea de diverse mixuri din condimente, fructe uscate sau semințe, la alegere, în funcţie de reţeta pe care doriţi să o preparaţi.