Strada din Buzău unde poţi comite o gravă abatere de la regulile de circulaţie fără să rişti sancţiuni VIDEO

Noiembrie 24 10:51 2021 by adevarul.ro

Încălcări ale liniei duble continue se produc frecvent pe strada Transilvaniei din Buzău, în dreptul a cel puţin cinci intersecţii cu străzi adiacente, dar şi porţi de acces în societăţi comerciale.

Drumul a fost modernizat, iar constructorul a trântit o linie dublă continuă interminabilă. Pe cât de conturat este noul marcaj, pe atât de invizibil pare în ochii şoferilor.

Linia dublă care separă sensurile de mers de pe strada Transilvaniei măsoară 1,5 kilometri şi are la capete sensuri giratorii. Unul dintre ele este atât de mic, încât camioanele cu marfă nu pot întoarce astfel încât să ajungă pe banda de pe care poate vira legal spre locul de livrare. 

Poliţia Rutieră Buzău a explicat că, încă din faza documentaţiei, noile marcaje au fost respinse, însă ele au fost trasate de muncitori cu câteva zile înainte de a afla răspunsul. Linia continuă de pe strada Transilvaniei nu are niciun efect, astfel că poliţiştii nu pot aplica sancţiuni în cazul în care şoferii nu le respectă.

”În urma analizării documentaţiei tehnice privind reabilitarea străzilor Transilvaniei, Unirii şi Aleea... [Citește articolul integral pe adevarul.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%