After school » Five Steps After School

9,897 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Bld. Unirii, Birou nr. 2, Bloc 4P+E, Buzau

Telefon: 0756******   0745******   0723******

Email: cont***@f********.ro

Website: http://*********.ro

Descriere: Sa ne cunoastem mai bine…

Mereu am considerat educatia cea mai mare provocare umana. Cunoasterea este rezultanta acesteia. La FSAS educam. Pornind de la maniere si terminand cu proiecte de arta sau stiinta, educam. La FSAS apreciem identitatea si credem in unicitate. Credem ca una din greselile comune a fost aceea de ne refuza dreptul la identitate, de a ne refuza dreptul la o parere personala. Nu stim sa emitem idei, nu acceptam inovatia/schimbarea si prin urmare nu stim argumenta.Se trateaza la noi.

Spunem NU – folosirii abuzive a televizorului si calculatorului, in schimb spunem DA – cititului si creativitatii. Nu avem reguli stricte si nu ne supunem normelor metodologice educationale. Respectam programa fara a suprasolicita elevul. Nu am obtine nimic altfel. Invatam prin joaca; prin discutii libere; prin comparatii de idei; prin experimente; invatam unii de la altii.

La aceste concluzii am ajuns lucrand efectiv la catedra cu copiii (Prof. inv. primar – Nicoleta Marin), dar si din experienta de parinte a doi copii gemeni (Roxana Dinu).
CINE SUNTEM

Suntem institutie cu personal specializat in asistenta after school. Suntem in totalitate dedicati acestui tip de program si oferim suport copiilor cu varste cuprinse intre 5 – 14 ani. Avem si o oferta variata de optionale, pentru o educatie complementara deosebita.

Toate acestea le oferim intr-un spatiu generos, de aproximativ 600 mp, compartimentat in 5 sali de studiu, sala de relaxare, sala de mese, sala de petreceri, vestiare, toalete, toate adaptate particularitatilor de varsta ale copiilor.


Tags: UNIRII SUD, AFTER SCHOOL BUZAU


Harta: