Șoferii buzoieni trebuie să-i mulțumească lui în primul rând

Aprilie 13 09:38 2018 by buzoieniiro

Domnul din imagine, care arată cu degetul pe hartă, este C-tin Dumitru, fost primar la Mărăcineni, actual city manager.

El este cel care a anunțat primul în media buzoiană necesitatea înființării unui pod militar suplimentar la Mărăcineni care să preia din miile de mașini care traversează podul mare.

Tot el este cel care cu fiecare prilej (devenind probabil antipatic ) a pus pe tapet oficialităților mai mari în funcție amenajarea podului de pontoane.

Iată că strădaniile sale au fost încununate de succes, iar de azi se va trece la ridicarea efectivă a podului militar.

„Da, sunt aici, la râul Buzău. Lucrăm pe ambele maluri cu mai mulți oameni și utilaje pentru a amenaja căile de acces către platforma podului. Aș vrea să și asfaltez repede vreo 60 de metri pe malul dinspre orașul Buzău. Să văd cum fac. Am vorbit și cu cei de la armată, de azi încep să vină de la Brăila părțile componente, se apucă și ei repede de treabă. În două-trei, maximum patru zile se va putea circula pe el. Vreau să mulțumesc și eu ajutorului acordat de doamna prefect, domnului Neagu și domnului Ciolacu. Și Marcel a venit ieri la ședință cu cei de la Drumuri Naționale și a insistat să se facă acest pod militar. E mare lucru că am reușit, altfel ar fi fost nebunie aici. Podul mare a mai fost închis în 2005, dar acum cred că sunt de două ori mai multe mașini decât erau atunci”, a spus C-tin Dumitru.

Acesta susține că la Mărăcineni e nevoie să existe permanent un al doilea pod care să-i deservească pe cei care vin de pe Valea Slănicului.

De aceea, după ce podul militar va fi demontat (peste patru luni), va face demersuri pentru a se amenaja în același loc măcar un pod de tuburi.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%