S-a inaugurat Iazul Morilor. Buzoienii au venit să se bucure de eveniment - Campus TV

Septembrie 24 07:20 2021 by campusbuzau.ro

A fost finalizat proiectul de punere în valoare a canalului „Iazul Morilor”, iar inaugurarea a avut loc astăzi, în prezența primarului Constantin Toma, a senatorului Lucian Romașcanu dar prezenți la eveniment au fost și buzoienii veniți să se bucure de eveniment.

Parcul Iazul Morilor din Micro III este gata și astăzi a fost inaugurat, în prezența primarului Constantin Toma, a senatorului Lucian Romașcanu și a buzoienilor veniți în număr mare să se bucure de realizarea dusă la îndeplinire în doar câteva luni. Primarul Toma le-a mulțumit tuturor celor care au crezut în îndeplinirea proiectului, scrie campusbuzau.ro.

Prezent la eveniment, senatorul Lucian Romașcanu a vorbit despre importanța unei astfel de investiții în orașul nostru. Cu ocazia inaugurării proiectului Iazul Morilor, autorităţile au lansat şi o carte de istorie a Buzăului, ”Iazul Morilor – Leagănul civilizaţiei buzoiene”, având trei autori: Marius Nicoară, Costel Vînătoru şi Valeriu Nicolescu. 

Valoarea totală a lucrărilor de pe strada Frăsinet este de aproape un milion de euro, bani obţinuţi de Primăria Buzău printr-un credit bancar. Primarul Constantin Toma spune că municipalitatea pregăteşte, în aceeaşi  zonă, un alt proiect care prevede noi amenajări, între care şi o parcare subterană. (Mirela Copariu)

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%