S-a deschis Decathlon Buzău! | Iată ce puteți cumpăra și la ce prețuri (GALERIE FOTO)

Decembrie 12 14:24 2017 by reporterbuzoian
Retailerul a ajuns la o reţea de 21 de magazine la nivel național.

Marți, 12 decembrie 2017, Decathlon a inaugurat primul magazin din Buzău, pe 12 decembrie 2017. Acesta este cel de-al doilea nou spaţiu comercial deschis în acest an, după cel de la Botoșani şi al 21 în total.

Cu o investiţie totală ce se ridică la circa 800,000 Euro, magazinul Decathlon din Buzău a fost proiectat conform ultimelor standarde internaţionale de proiectare şi siguranţă în domeniul retail-ului sportiv.

„Tot mai mulţi români sunt interesaţi de menţinerea unui stil de viaţă sănătos, asociat, de cele mai multe ori cu practicarea sportului şi a exerciţiilor fizice constante. Este o schimbare de mentalitate din ultima perioadă de care ne bucurăm și pe care o susţinem prin deschiderile de noi magazine la nivel naţional. Cea de-a doua inaugurare din acest an are loc la Buzău, unde venim cu o gamă diversă de produse, la un raport excelent calitate – preţ. Estimăm că paleta variată de articole şi echipamente va aduna în primul an aproximativ 200,000 de vizite ale iubitorilor de sport şi mişcare, care se vor bucura de noutăţile şi surprizele sportive pregătite pentru ei”, a declarat Alex Domşa, Director de Expansiune, Decathlon România.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%