Reacția unui bărbat după ce a primit o ofertă de vacanță pe litoralul românesc, pentru 2023: „Mamaia sau Miami?”

Ianuarie 18 16:36 2023 by buzau.net

Un internaut a vrut să-și facă rezervare pe litoralul Mării Negre, la Mamaia, pentru o săptămână la finele lunii iulie, dar oferta primită din partea unui hotel l-a făcut să bată în retragere.

Hotelurile de pe litoralul românesc anunță de pe acum prețuri uriașe. S-a convins de acest lucru un bărbat care a cerut o ofertă pentru perioada 26 iulie – 2 august, iar răspunsul primit din partea unui hotel din Mamaia l-a pus pe gânduri. În ofertă se preciza că reducerile din această perioadă sunt între 36% și 43% din prețuri, scrie adevarul.ro.

Imediat, el a publicat oferta primită pe grupul de Facebook „Am fost acolo (recenzii cazare, restaurante, vizite). „Cred că am greșit țara”, a fost comentariul sugestiv cu care a însoțit captura făcută pe telefon după oferta primită.

„Stimate domnule Mihai Popescu, echipa… vă mulțumește pentru interesul acordat ofertelor și serviciilor noastre. Ați ales momentul oportun pentru a stabili unde veți petrece vacanța din vara 2023, deoarece în această perioadă veți beneficia de reduceri cuprinse între 36% și 43% aplicate la tarifele standard pentru rezervările de minim 5 nopți. Sejurul se poate achita în trei rate până la data de 31.03.2023. Mai jos găsiți oferta noastră de cazare All Inclusive pentru un sejur de șapte nopți din fata de 26.07.2023 cu plecare din data 2.08.2023 pentru trei adulți și 0 copii. Total sejur 12.700,80 lei”, scrie în oferta primită de acesta și publicată pe Facebook.

„Mamaia sau Miami?”
Reacțiile colegilor de grup nu au întârziat, iar cele mai multe au fost total dezaprobatoare la adresa hotelurilor de pe litoralul românesc și a prețurilor practicate de acestea.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%