Probleme cu podul de pontoane. S-a anunțat de joi, azi e marți

Aprilie 17 09:43 2018 by buzoieniiro

Autoritățile locale au anunțat joi 12 aprilie că la Mărăcineni armata va înființa în câteva zile un pod de pontoane.

Toate bune și frumoase atunci, presa locală și buzoienii în general au mulțumit șefilor județului pentru implicare și reușită.

Reporterul buzoienii.ro a întrebat apoi vineri, sâmbătă, duminică, luni și chiar în această dimineață dacă podul s-a făcut.

„Nu, domnule Tereacă, deocamdată podul nici n-a venit. Eu m-am apucat de vineri să fac curățenie pe ambela maluri ale Buzăului. Din câte am înțeles, nu se poate declara situație de urgență, iar  armata cere bani. Întrebați la prefectură, doamna prefect să zbate săraca să rezolve situația”, a precizat C-tin Dumitru, city-manager la Mărăcineni.

„Da, așa e, momentan situația e blocată. Legal nu se poate declara situație de urgență pentru că drumul nu e blocat total. Iar armata cere bani pentru presta acest serviciu. Ne-au spus că în două zile îl aduc, în alte două îl montează, dar acest serviciu trebuie plătit. Prefectura Buzău nu o poate face, că nu-i podul ei, nici nu are bani pentru așa ceva. Doar Compania Națională de Drumuri poate plăti, dar deocamdată nu o face”, ne-a declarat Gabriel Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%