Primul eveniment găzduit de Centrul Muzeal „I. C. Brătianu”

Octombrie 15 11:03 2022 by observatorulbuzoian

Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio din țară ajunge săptămâna viitoare în premieră în Buzău, pentru ultima etapă a Caravanei Gaudeamus Radio România din 2022. Prima ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România organizată în acest oraș debutează joi, 20 octombrie, în incinta Centrului Muzeal „I. C Brătianu” (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 40). Evenimentul este organizat de Radio România, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău, și se va derula în perioada 20 – 23 octombrie, scrie observatorulbuzoian.ro.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc joi, 20 octombrie, la ora 12.00, iar programul de vizitare este între orele 10.00 și 19.00, în primele trei zile și 10.00 și 18.00, în ultima zi a evenimentului; accesul publicului este gratuit.

Președintele de onoare al ediției, în mod tradițional un reprezentant activ al vieții culturale a orașului gazdă, va fi domnul Daniel Costache, managerul Muzeului Județean Buzău.

Ediția Buzău a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România face parte dintr-un proiect de anvergură națională, derulat de postul public de radiodifuziune de aproape 30 de ani, cu scopul de a promova cultura scrisă și educația prin evenimente de tip expozițional, organizate în cele mai importante orașe din țară. Până în prezent, proiectul național a inclus 130 de ediții ale Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, peste 14.000 de evenimente editoriale, mai mult de 3.000.000 de vizitatori și nenumărate proiecte...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%