Președintele PNL Buzău, dezlănțuit la adresa primarului Constantin Toma

Mai 18 09:28 2022 by observatorulbuzoian

Președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu s-a dezlănțuit, marți, într-o conferință de presă desfășurată la sediul partidului, la adresa primarului municipiului Buzău, Constantin Toma, după ce acesta a ieșit, luni, într-o conferință de presă și a anunțat că un consilier din opoziție i-ar fi făcut o plângere penală care a dus la blocarea rambursărilor din fonduri europene pe proiectele aflate în derulare la nivelul municipiului Buzău, scrie observatorulbuzoian.ro.

Avrămescu a spus că aleșii liberali nu au făcut o astfel de mișcare pentru că, deși au solicitat date despre lucrrile aflate în derulare, nu au acces la o mare parte dintre acestea iar Primăria nu a lansat nici unul dintre proiectele aflate în derulare în dezbatere publică. De asemenea liderul liberal a explicat că  din banii publici este promovată o imagine proprie a primarului Constantin Toma.

„M-am uitat pe activitatea domnului primar din martie pe Facebook. Ce pot să vă spun <> vă dau o veste proasta aceea că domnul Toma e încă la conducerea municipiului Buzău. Concluzia după ce am verificat este că se finanțează o imagine proprie a primarului Constantin Toma din bani buzoienilor. Buzoienii știu câte contracte sunt pentru imaginea domnului Toma din banii buzoienilor, din bani publici? Hai să le arătam! Eu sunt dispus să le arat. Toate contractele. Chiolhanuri și petreceri pe bani publici. O să vedeți că vine iunie și iar o să fie plin de Viorica...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%