Pieton ranit intr-un accident rutier

Decembrie 23 15:47 2022 by buzau.net

Accidentul rutier s-a produs, astăzi, pe DN2C, în localitatea Caltuna. Din primele cercetări, accidentul implică un autovehicul și un pieton. Impactul a fost puternic, iar victima a fost transportată la spital. Pe lângă poliție, la locul accidentului au fost trimiși, de urgență,si doua echipaje ale ambulantei pentru a oferi primul ajutor victimei. 

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Smeeni către Pogoanele de catre o șoferiță în vârstă de 25 de ani, din Smeeni, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 52 de ani, de asemenea din Smeeni. Pietonul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, transmite IPJ Buzău 

Acest eveniment  ne amintește tuturor cât de importantă este nevoia de a respecta regulile de circulație pe șosele. Autoritățile conducătoare se asigură că vor lua toate măsurile necesare pentru a preveni orice accident în viitor.







Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%