Oprirea sau staţionarea maşinii aiurea în oraş îi poate lăsa pe şoferi fără câteva milioane în portofel, de luna viitoare • Opinia Buzău

Ianuarie 14 22:00 2018 by opiniabuzau

De luna viitoare, staţionarea sau parcarea neregulamentară a maşinii în municipiul Buzău îi poate lăsa fără bani mulţi în portofele pe şoferii buzoieni sau pe cei aflaţi în tranzit.

Poliţia locală a iniţiat o campanie de informare a cetăţenilor, cu privire la acţiunea de ridicare a vehiculelor ce staţionează neregulamentar. Poliţiştii vor distribui, până la sfârşitul lunii, 5.000 de pliante în care sunt detaliate toate informaţiile cu privire la ridicarea vehiculelor, şi anume baza legală, cuantumul sancţiunii, locaţiile în care se vor depozita vehiculele ridicate, precum şi datele de contact pentru sesizarea parcărilor neregulamentare.

Ridicarea vehiculelor, a autovehiculelor şi a remorcilor ce staţionează neregulamentar pe domeniul public al municipiului Buzău are la bază Hotărârea Consiliului Local Municipal Buzău, nr. 188/2017, precum şi H.G nr. 965/2016 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006  si  H.C.L nr. 188 din 30 iunie 2017, după cum se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Comunitare.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%