O nouă aplicație, lansată de Ziua Departamentului pentru Situații de Urgență

Ianuarie 31 20:14 2023 by sanatateabuzoiana.ro

Dr. Raed Arafat a anunțat că noua aplicație „DSU” poate fi deja descărcată de pe Apple Store și Google Play și sfătuiește populația să o descarce, pentru că „va fi unul dintre mijloacele prin care veți fi în permanentă legătura cu noi și veți afla cum să acționați în situații de urgență”. , scrie sanatateabuzoiana.ro.

În fiecare an, în data de 29 ianuarie este celebrată Ziua înființării Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). S-au împlinit 9 ani de la înființarea, prin OUG 1/2014, a Departamentului pentru Situații de Urgență în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a scris șeful DSU, Raed Arafat, pe pagina sa oficială.

Cu această ocazie, el le-a transmis „La Mulți Ani!” colegilor din cadrul DSU și din structurile aflate în coordonare și a anunțat că, anul acesta, cu această ocazie specială, a fost lansată o nouă versiune a aplicației DSU, care este disponibilă atât pe telefoanele cu sistem de operare IOS, cât și Android.

„De Ziua DSU, lansăm noua aplicație DSU care va înlocui aplicația lansată în 2016. Noua aplicație DSU poate fi deja descărcată de pe App Store și Google Play, iar sfatul meu este să o descărcați pentru că va fi unul dintre mijloacele prin care veți fi în permanentă legatură cu noi și veți afla cum să acționați în situații de urgență.

Prin intermediul aplicaţiei, utilizatorii pot primi mai multe tipuri de alerte, pot afla care sunt atenţionările meteorologice curente, cum să reacţioneze în situaţii...

Citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%