O familie cu un bebeluș de 8 luni, sub cerul liber în mijlocul iernii. Au nevoie urgentă de ajutor

Februarie 3 08:00 2023 by expresulbuzoian.ro

O mare nenorocire a avut loc astăzi în localitatea Potoceni. O familie de tineri, cu un bebeluș de 8 luni, a rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa în care locuiau a fost mistuită de flăcări, scrie expresulbuzoian.ro.

Alarma a fost dată în jurul prânzului. Tatăl era plecat la serviciu, iar mama era acasă cu bebelușul când au izbucnit flăcările. Până să sară vecinii și până să ajungă pompierii, flăcări uriașe se ridicau din acoperiș. Toată agoniseala lor a dispărut în câteva minute și nu au reușit să salveze mare lucru.

Casa în care locuiau era moștenită de la bunicii bărbatului și era tot universul lor. O renovaseră și visau să își crească bebelușul în curtea aceea. Nu au resurse financiare să își reconstruiacă locuința iar acum au rămas sub cerul liber. Nu știu încotro să se îndrepte și ar avea mare nevoie de sprijinul nostru.

Cei care pot contribui cu bani, materiale de construcții sau mobilier, dar și cu haine, scutece și alimente pentru bebeluș o pot face apelând numărul de telefon al mamei, Adriana Burlacu – 0765034016.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%