Nu vă este RUȘINE? I Așteptați să moară oameni și aici??

Noiembrie 20 10:48 2020 by buzau.net

După cum bine știm Buzăul este pe harta roșie a accidentelor din România. Cu toții cunoaștem cauzele: viteză excesivă și lipsa marcajelor rutier sau iluminatul foarte slab/inexistent.

În urma cu două săptămâni o cisternă cu diluat s-a răsturnat în sensul giratoriu  situat pe drumul DN2E85 în zona Hanul lui Țintă. Doar norocul  a fost  sa nu asistăm din nou la o nouă tragedie.

În urma cu două zile un sofer a lovit bordura și a ajuns în mijlocul sensului giratoriu, noapte trecuta o femeie care circula dinspre  București spre Buzău a lovit bordură și a ajuns din nou în mijlocul sensului  și probabil var mai urma și alți șoferi. 

Cei de la drumuri sunt preocupați se pare de alte activități decât de  siguranță participanților la trafic. Reamintim cititorilor, un șofer a murit pe DN10, în urma cu 2 ani din cauza drumului încărcat și aluviuni și nesemnalizate corespunzător. Administratorul drumul s-a ales atunci cu dosar penal, apoi tăcere! 

În urma cu trei ani un elev al Școlii de Poliție de la Câmpina a decedat după ce a fost străpuns de balustrada care delimitează sensurile la intrare pe pasarela Nehoiu. După acea tragedie Doreii de la drumuri au montat pe marginea parapetului elemente reflectorizante. 

Autoritățile nu au învățat nimic din toate aceste tragedii, doar familiile încă își plâng morți.

Cât mai așteptați mai incompetenților sa faceți și voi ceva util societății? Cât? Așteptați sa moara oameni și aici? (zona Han Lui Țintă) 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%