Noi tarife practicate de Spitalul Județean pentru serviciile la cerere

Ianuarie 9 11:09 2020 by jurnaluldebuzau.ro

Spitalul Județean Buzău a publicat prețurile pe care le va practica în anul 2020 pentru diverse servicii medicale, la cerere. Taxele sunt în acord cu legislația în vigoare și au fost aprobate prin hotărâre a Consiliului Județean, iar sumele încasate reprezintă venituri proprii ale unității medicale și se folosesc în scopul creșterii calității actului medical. Conform listei, care poate fi consultată integral pe site-ul unității sanitare, pe parcursul anului în curs, taxa de însoțitor va fi de 15 lei, iar dacă însoțitorul dorește să îi fie asigurată și masa, taxa percepută va fi de 30 de lei pe zi. Parcarea în zona spitalului va fi de 3 lei.

În 2020, efectuarea unui RMN va costa, în funcție de folosirea sau nu a substanței de contrast, dar și a zonei analizate, între 450 și 850 de lei. Prețurile pe care Spitalul Județean Buzău le va practica în 2020 la serviciile cu plată, la cerere, pot fi vizualizate AICI

Majorări mai semnificative sunt la Maternitate, unde de exemplu o ecografie 3 D, la cerere, costă 400 de lei, cu 50 de lei mai scumpă față de anul trecut.


Sursa: jurnaluldebuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%