Meci al orgoliilor la Buzău, în Liga Națională de handbal feminin

Octombrie 6 07:51 2018 by stiridebuzau.ro

Handbalistele de la SCM Gloria Buzău vor întâlni duminică pe teren propriu formația CSM Slatina, în cadrul unui meci oficial din cadrul etapei a V-a, Liga Națională. Partida se va disputa cu începere de la ora 11.00 la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău.

Handbalistele de la CSM Slatina vin la Buzău după o victorie adjudecată pe teren propriu cu C.S. Gloria 2018 Bistrița Năsăud, scor 22 la 18 însă fetele de la Gloria au un moral bun, după obținerea unei victorii imense în deplasare, scor 19 la 18 cu CSU Cluj Napoca.

Cu toate acestea fetele noastre au nevoie de sprijinul tuturor suporterilor buzoieni pentru a rezista fără emoții pe un loc de mijlocul clasamanetului , întrucât cele două formații sunt despărțite doar de o singură poziție, CSM Slatina fiind clasată pe locul 6 iar Gloria pe locul 7, la diferență de un punct.

Orgoliile vor fi mari dar și miza pusă în joc, de acest meci depinzând evoluția ulterioară din clasament.

Așa că haideți să venim cu mic cu mare duminică la sala Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, ca să dăm o mână de ajutor fetelor și să propulsăm în fruntea clasamentului echipa noastră de suflet.

Organizatorii au anunțat deja că pensionarii, elevii si studentii vor beneficia de bilete gratuite, pe baza unui cupon de pensie , carnet de elev sau de student.

Biletele la meci costă doar 10 lei și vor fi puse in vanzare sambata 15.09.2018, intre orele 09.00 – 12.00 la casa de bilete de la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” .


Sursa: stiridebuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%