MAI MULTE AUTOBUZE PENTRU ELEVI

Octombrie 19 10:54 2018 by tvbuzau.ro

Elevii de la Colegiul Mihai Eminescu vor avea la dispoziție mai multe autobuze cu care să ajungă la cursuri. Conducerea unității a solicitat societății Trans Bus să mărească numărul de mijloace de transport astfel încât liceenii să poată ajunge la timp la cursuri, la noua locație din strada Transilvaniei.

Odată cu mutarea elevilor de la Colegiul Mihai Eminescu în clădirea Liceului Costin Nenițescu a venit și întrebarea cu ce vor ajunge aceștia la cursuri. În aceste condiții, conducerea unității de învățământ a solicitat societății Trans Bus să suplimenteze numărul de mijloace de transport, care să circule, în special, la orele de intrare și de ieșire de la cursuri.

Două zone vor acoperi nevoile elevilor de la Mihai Eminescu. Autobuzele vor circula la intervale scurte de timp dimineața, după amiază când se iese de la cursuri, dar și seara când elevii din schimbul doi termină orele. Cu aceste două zone, se vor acoperi și nevoile celor care locuiesc pe strada Transilvaniei, pe arterele secundare, dar vor fi folosite și de buzoienii care lucrează la firmele aflate în această parte a orașului.

Noii linii de transport, precum și noul orar vor fi valabile începând de luni.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

Sursa: tvbuzau.ro




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%