Mai ceva ca la oraș | Toate strazile au fost asfaltate integral

Noiembrie 21 21:40 2018 by ramnicpress.ro

Primarul Marian Galbenu, edilul comunei Valea Râmnicului și-a stabilit încă de la începutul mandatului strategia referitoare la modernizarea și dezvoltarea localității.

Un prim proiect în acest sens, finanțat de AFIR se referea la asfaltarea tuturor străzilor din Valea Râmnicului și Oreavu, lucru care s-a și conretizat până în prezent, urmând ca în viitorul apropiat să  se asfalteze în întregime străzile din întreaga comună. În cazul celor 9.1 km de asfalt deja turnat în cele două sate, este de menționat faptul că stratul de uzură va fi turnat la primăvară din motive lesne de înțeles. Strategia primarului Galben, extrem de bine structurată, a prins contur în această toamnă, unde majoritatea străzilor din localitățile Valea Râmnicului și Oreavu au fost asfaltate. Prima partea a procesului de asfaltare a vizat 9.1 kilometri, iar proiectul finanțat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale s-a ridicat la suma de 55 de miliarde de lei, la care Primăria a avut o contribuție de doar un miliard de lei. 

Alte proiecte ale primarului Galbenu Marian

În primii doi ani de mandat, conducătorul urbei a reușit câștigarea unui alt proiect finanțat prin PNDL care vizează asfaltarea altor 11,733 km de șosea și căi adiacente. Totodată, în comuna Valea Râmnicului va fi construit în viitorul apropiat , prin Compania Națională de Investiții, un cămin cultural, proiect ce se ridică la suma de 18 miliarde de lei. 

Nu în ultimul rând, un proiect extrem de important și foarte folositor locuitorilor comunei se referă la înființarea rețelei de gaze naturale pentru localitățile Oreavu și Rubla, proiect ce se ridică la suma de 800.000 de euro și care în prezent se află la stadiul de obținere a avizelor.


Sursa: ramnicpress.ro




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%