Lupii Buzăului, vânați cu fluierul

Septembrie 20 07:12 2021 by observatorulbuzoian

Dacă în prima etapă a noului sezon din Liga Zimbrilor s-a spus că meciul contra nou-promovatei din Alexandria va fi dezechilibrat, la fel ca și cel disputat la Constanța în runda secundă, iată că vizita vecinilor din Focșani a adus și un partidă fără un favorit cert. Ba chiar se poate spune că adversarul nostru ne-a cam nășit în cele trei participări de până acum în prima ligă: șase înfrângeri provocate în tot atâtea dispute.

Și duelul celor două galerii se anunța unul interesant, pentru că e destul de complicat să te miști prin țară, pentru a-ți susține favoriții, cu toate restricțiile legate de pandemie.

Ambițiile și nervii din cele două tabere s-au arătat la față chiar din minutul 3, atunci când sângele fierbinte al spațiului ex-iugoslav a adus la rampă pe „vrânceanul” Marijanac contra unui trio buzoian venit din aceeași zonă geografică, Vuk-Pelidija-Glendza. S-a lăsat cu câte o eliminare din fiecare tabără, iar scorul a mers aproape cap la cap până la mijlocul reprizei. Când am avut două goluri avans, dar am irosit două atacuri consecutive ce ne-ar fi putut umple un pic plămânii cu aer de victorie. Și tot așa până când oaspeții au reușit să treacă în avantaj, 10-11 în min. 21. Barele porții adverse, trei șuturi la rând (și apoi încâ una la 12-14!) se cereau unse cu mir la pauză, dar de unde să aduci așa ceva într-o seară de duminică? Istoria primei părți se scrie într-un final plin de nervi, cu ambii arbitri cautând nod în papură alor... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%