Localnicii din Cernătești circulă către oraș cu autobuzele TransBuz. Vehiculele funcționează la capacitate maximă

Aprilie 3 18:28 2019 by jurnaluldebuzau.ro

În ciuda faptului că TransBuz a început să circule în comunele lor de doar 3 zile, localnicii din Cernătești, Stâlpu și Merei, deja folosesc la capacitate maximă mijloacele de transport. Pentru viitorul apropiat TransBuz se pregătește să introducă în circuit și comunele Vernești și Costești, de unde cererile sunt deja foarte multe.

În ultima perioadă, cetățenii din Cernătești, Stâlpu și Merei au făcut solicitări multiple către primării pentru introducerea autobuzelor TranBuz și în localitățile lor. După ce acest lucru a devenit posibil, s-a dovedit că cererile erau justificate, întrucât cetățenii folosesc mijloacele de transport la capacitate maximă.

„În acest moment putem spune că cererile cetățenilor, mai ales din Cernătești, dar și din celelalte comune, au fost justificate. Autobuzele noastre circulă la capacitate maximă, cetățenii preferând acum să circule cu autobuzele TransBuz. Acum înțelegem și cererile primarilor care, la rândul lor, ne aduceau la cunoștință solicitările cetățenilor”, a declarat Gică Toader, directorul TransBuz.

Primarul comunei Cernătești, Petrache Mârzea, a fost unul dintre edilii care a insistat foarte mult ca TransBuz să își prelungească traseul până la Fulga. Insistențele primarului au fost în urma cerințelor cetățenilor.

„Am avut foarte multe cereri din partea oamenilor și era și normal. Cu toții vroiau un transport civilizat, la ore fixe și la prețuri decente. Mă bucură faptul că oamenii au început să folosească autobuzul încă din prima zi în care au intrat pe traseu. Oamenii sunt foarte mulțumiți, iar pe mine asta mă interesează în primul rând”, ne-a declarat Petrache Mârzea, primarul comunei Cernătești.

Locuitorii din comunele din jurul Buzăului solicită transportul cu autobuzele TransBuz datorită faptului că acestea respectă programul de circulație, dar și datorită confortului și tarifelor practicate.


Sursa: jurnaluldebuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%