LIVE, ORA 17:30 | Meci istoric pentru comuna Movila Banului | Voința Limpeziș joacă astăzi barajul de promovare în LIGA3

Iunie 25 12:31 2022 by Sportul Buzoian

Fotbalul buzoian este foarte aproape de a mai avea o echipă în fotbalul profesionist. Voința Limpeziș s-a impus clar, 5 la 2, în fața celor de la Victoria Gugești, campionii județului VRANCEA pe teren propriu iar returul se va disputa sâmbătă 25 iunie, în județul vecin.

Meciul va fi unul foarte disputat, ambele echipe dorindu-și promovarea. Stadionul din Gugești va găzdui partida cu începere de la ora 17.30 iar meciul va fi LIVE pe pagina BUZĂU ONLINE și ACS Voința Limpeziș. 

Voința Limpeziș este cu un pas în Liga a III-a, după ce s-a impus, sâmbătă, în prima manșă a barajului de promovare, 5 la 2 cu Victoria Gugești. Buzoienii au deschis scorul chiar din primul minut, prin Radu Nicușor, după o lovitură de colț. Zece minute mai târziu, Limpeziș a majorat diferența pe tabelă, prin căpitanul Alex Lemnaru iar spectatorii se gândeau, deja, la promovare. Oaspeții au redus, însă, din diferență în minutul 15, prin Costin Cătălin. Vârful vrâncenilor a profitat de o nesincronizare a stopperilor de la Limpeziș și a lobat calm, dând o șansă oaspeților.

Până la pauză, Limpeziș a mai înscris o dată, spre bucuria celor din tribune. Lemnaru a reușit dubla, reluând calm de la 10 metri, după  o fază de contraatac care a surprins apărarea oaspeților.

La cinci minute de la reluarea jocului s-a consemnat și golul meciului. Stelu Costache a trimis o torpilă de la 25 de metri, execuție care l-a lăsat fără replică pe portarul vrâncenilor.

Finalul a fost unul destul de încins, după ce Gugești a redus din diferență, în minutul 75, după o bâlbâială în apărarea buzoiană, șir de erori de care a profitat Mihail Teodorescu.

Din fericire pentru Limpeziș, Bebe Lemnaru a prins o zi de grație, reușind hat-trickul, în minutul 80. Vârful gazdelor a consfințit și scorul final, 5 la 2 pentru Voința, echipă devenită, astfel, favorită la promovarea în Liga a 3-a. Manșa secundă a barajului de promovare se va disputa pe 25 iunie, în județul vecin, de la ora 18:00. (Andrei Solomon)




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%