La Sushi Master gasiti cele mai bune preparate din bucătăria japoneză

Noiembrie 15 10:34 2022 by buzau.net

Sushi Master este o rețetă internațională cu specific japonez. Proprietarul acestui restaurant dorește ca toată lumea să aibă ocazia, să se bucure de gustul celor mai bune preparate din bucătăria japoneză, iar de curand  a deschis si la Buzau.
Formatul este restaurant, take away, pick up și livrări si angajatii pun accent pe calitate respectand cu strictețe rețeta de preparare a orezului iar cei care sunt pasionați de sushi vor remarca orezul preparat de bucătarul japonez Ronnie Kakizaki. 

Pe lângă faptul că rulourile de sushi sunt delicioase și arată senzațional, acestea au un set de beneficii pentru a fi consumate. Toate componentele au o mulțime de avantaje și reprezintă un plus în regimul tău alimentar motiv pentru care poți consuma sushi fără griji. Rulourile sunt bogate în Omega-3, niacină, acid folic, taurină și multe vitamine A, B, C, D, E, K, toate trebuie să persiste în viața noastră de zi cu zi. 

În meniul Sushi Master găsești: nigiri, rulouri reci, rulouri vegane, rulouri tempura, platouri, wok-uri, băuturi și deserturi. Meniul nu este foarte vast dar este gândit atât pentru iubitorii de pește cât și pentru vegetarieni. Și chiar dacă sună bizar, există în meniu și sushi cu pui! Acest fel de sushi este pentru cei care nu doresc să consume pește, pentru femeile însărcinate sau pentru copii și desigur un desert japonez de excepție!

La Sushi Master Buzău vei găsi sushi apetisant și rulat cu dragoste, care poate fi luat la pachet sau servit în restaurant. Sushi Master te așteaptă cu prețuri accesibile și desigur cu oferte și reduceri. De asemenea pregătim delicii japoneze deosebite pentru diferite evenimente importante cum ar fi zile de naștere, petreceri acasă sau la birou, se livrează gratuit în tot orașul la o comandă minimă de 70 lei.  

PROGRAM: Zilnic de la 10:00 până la 22:00
DATE DE CONTACT: Telefon: 021-9148
E-mail: sushimaster.ro@gmail.com

Poți alege să mânânci în restaurantul Sushi Master Buzău situat in Strada Sfântul Sava Gotul 8A, să faci o precomandă sau o comandă sushi cu livrare la domiciliu la numărul de telefon 021-9148 sau pe website: sushimaster.ro.  Sushi Master prepară rapid, gustos și sănătos!




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%