Începe cadastrarea gratuită din fonduri europene în 18 comune buzoiene • Opinia Buzău

Septembrie 28 06:45 2018 by opiniabuzau

În 18 comune din judeţul Buzău vor fi efectuate lucrări de cadastrare integral din fonduri externe nerambursabile. Miercuri a fost semnat contractul de finanţare pentru înregistrarea proprietăţilor din zonele rurale ale României, în cadrul axei prioritare 11 a Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Obiectivul acestui proiect îl reprezintă înre­gistrarea sistematică a 5,758 milioane de hectare de teren, cu sau fără construcţii, din 660 de unităţi administrativ-teritoriale rurale, situate în cele şapte regiuni mai puţin dezvoltate ale României (Regiunea de dezvoltare Bucureşti-Ilfov nefiind ­eli­gibilă), termenul de finalizare a acestor lucrări fiind anul 2023.

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a pu­blicat încă de la sfârşitul ­anu­lui trecut, lista unităţilor administrativ-teritoriale din mediul rural în care se vor desfăşura lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor cu finanţare din fonduri europene structurale şi de investiţii, în cadrul axei prioritare 11 a Programului Operaţional Regional 2014-2020, iar din cele 660 de unităţi administrativ teritoriale incluse, 18 sunt din judeţul Buzău.


Sursa: opiniabuzau



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%