Încep să se ridice restricțiile de pe DN10

Mai 6 11:09 2022 by observatorulbuzoian

Restricțiile de pe DN10 ce leagă Buzăul de Brașov încep să se ridice după ce drumarii au reusit să repare porțiunile aflate în lucru. Este vorba despre porțiunile de drum afectate unde existau semafoare în zona Ciuta, scrie observatorulbuzoian.ro.

Astfel, DRDP Buzău informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că vineri 06.05.2022 au fost ridicate restricțiile de circulație semaforizate instituite pe DN10, la km 30+750 si km 34 +500 urmare a calamitatilor naturale, urmand ca lucrarile sa fie finalizate pana la sfarsitul lunii mai.

„Este știut faptul că DN 10 reprezintă alternativa aleasă de mulți șoferi pentru a ajunge la Brașov, evitând astfel aglomerația de pe Valea Prahovei. Tocmai pentru a veni in sprijinul acestor participanți la trafic, DRDP Buzău încearcă să identifice soluții pentru scurtarea timpului de așteptare și, implicit, fluidizarea traficului rutier. În acest moment, pe DN 10 in zona barajului Siriu sunt trei sectoare semaforizate. O primă soluție identificată și care va fi imediat pusă în practică este finalizarea a doua lucrări, astfel va rămâne un singur sector semaforizat. De asemenea lucrările de la podul de la Cislau sunt intr – un stadiu avansat de execuție, urmând sa fie dat in circulație in cel mai scurt timp”, a declarat directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău, Sorin Robu.

Circulația vehiculelor rutiere între Buzau și Brașov se va desfășura pe DN10, conform reglementărilor legale în vigoare...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%