Încă in vitezoman depistat pe E85: un bărbat de 65 de ani din Verneşti rula cu 186 Km/h

Iunie 21 13:50 2018 by buzau.net

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au desfăşurat activităţi de combatere a principalelor cauze generatoare de accidente grave de circulaţie, în ultimele 24 de ore fiind aplicate 135 de sancţiuni contravenţionale şi reţinute 7 permise de conducere.

Dintre acestea, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, poliţiştii au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 5 permise de conducere.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată de aparatul radar care acţiona pe DN 2 E85, în afara localităţii Zărneşti - 186 km/h, la volanul maşinii fiind identificat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Verneşti.

Poliţiştii rutieri au acţionat şi pentru prevenirea accidentelor cu victime din rândul pietonilor. 

Astfel au fost sancţionaţi contravenţional 44 de pietoni indisciplinaţi, precum şi un conducător auto care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare, majoritatea acestor abateri fiind constatate pe raza municipiului Buzău.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 33.000 de lei.

Tot în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat au depistat doi conducători auto, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit că aceştia nu deţineau permis de conducere.

În ambele situaţii a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru salvarea de vieți și pentru depistarea celor care, prin conduita lor, pun în pericol siguranța circulației rutiere.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%