Buzoianca Bianca MIhai castigatoarea trofeului festivalului “MIHAELA RUNCEANU – EDITIA A VII-A

Iunie 20 22:28 2018 by buzau.net

Bianca Mihai este castigatoarea trofeului festivalulului “Mihaela Runceanu - Pentru voi muguri noi” editia a VII-a, ce s-a desfăşurat în acest an, sub egida centenarului Unirii ce a avut ca temă: ,,Aici, este Țara mea și Neamul meu cel Românesc,,.
Evenimentul artistic s-a desfășurat și este înscris în Calendarul Activităților Educative Naționale, de către Ministerul Educației Naționale din România. 

Festivalul internaţional de muzică uşoară pentru copii şi tineret “MIHAELA RUNCEANU – PENTRU VOI MUGURI NOI” este o manifestare artistică organizată de “ ASOCIAŢIA PENTRU TINERET BUZĂU 2010” în parteneriat cu Liceul de Artă ,,Margareta Sterian,, , Liceul Pedagogic ,,Spiru Haret,, si G.P. P. Nr. 4 Buzău ce se desfăşoară anual şi se organizează pe etape.
Mai intai a avut loc faza de preselecţie intre 15 aprilie si 30 mai 2018. 

Faza finală, cea a Festivalului concurs cu urmatoarele etape: intre 1 iunie - 17 iunie 2018 inscrieri pentru faza finala si 18-20 iunie 2018 desfașurarea concursului, pe cele două secţiuni, copii cu vârste cuprinse între (4) 6-14 ani şi tineri cu vârste cuprinse între 15 - 25 ani si evenimentul a avut loc în municipiul Buzău.

Buzoianca, ce a intrat si mai mult in atentia publicului dupa participarea la showul Romanii au talent a reusit sa obtina astfel trofeului festivalulului.

Cristina Negru




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%