Gloria Buzău - Dinamo București se joacă sâmbătă pe stadionul Gloria

Noiembrie 14 08:44 2022 by Sportul Buzoian

Campionatul Ligii 2 ia o pauză de la meciurile oficiale pe perioada acțiunilor echipelor naționale ale României, programate zilele următoare, etapa a 15-a urmând să se desfășoare la finalul săptămânii următorare.

Până atunci, cluburile vor pregăti cum consideră ele cel mai bine asaltul final din acest an, ultimele două jocuri pe care le mai au de disputat înainte de pauza de iarnă.

Gloria Buzău și Dinamo au avut meciul direct din campionatul Ligii 2, unicul din sezonul regular, în etapa a 7-a. A avut loc pe stadionul Gloriei, iar trupa antrenată atunci de Cristian Pustai se impunea cu 2-1 după ce au marcat Ariel Lopez (24), Pablo Gaitan (79), respectiv Deniz Giafer (2).

Ambele formații speră să prindă play-off-ul de promovare, iar dacă se întâmplă acest lucru vor mai avea de disputat alte două partide directe. Până atunci însă, Gloria și Dinamo au decis să joace un amical împreună.

Partida va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 13:00, pe stadionul Gloria, a informat Dinamo, buzoienii neprecizând încă nimic despre acest joc.

”Antrenorul Ovidiu Burcă a programat un meci amical, sâmbăta viitoare, în pauza competițională prilejuită de acțiunile loturilor naționale ale României.
Fără Oncescu, Amzăr și Bani, convocați la România U20, Dinamo va juca la Buzău cu Gloria, pregătită de Adrian Mihalcea”, a transmis clubul bucureștean.

Cele două formații s-au mai întâlnit într-un joc amical în noiembrie 2021, tot la Buzău, când Dinamo, atunci prezentă în prima ligă, se impunea cu 3-2.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%