George Niță de la AFC Metalul Buzău desemnat antrenorul anului | Premiul vă fi acordat în cadrul Galei Laureaților Anului 2022

Decembrie 30 15:12 2022 by Sportul Buzoian

Adrian Petre, președintele Asociației Județene de Fotbal Buzău, a convocat Comitetul Executiv pentru miercuri 19 decembrie 2022 pentru a discuta despre premiile acordate celor mai buni oameni implicați în fotbalul din Buzău. În cadrul Adunării Generale, care va avea loc în ianuarie, membrii comitetului vor acorda atât premii individuale cât și de echipă pentru cei mai buni jucători, antrenori, manageri, arbitri și observatori.

Printre premiile individuale se numără premiul pentru cel mai bun antrenor, care va fi acordat lui George Niță pentru performanța sa cu echipele de juniori under 17 și under 19 de la Metalul Buzău. Acest premiu recunoaște eforturile lui George Nita de a dezvolta tinerii jucători și de a le oferi oportunități de a se perfecționa în fotbal.

Sunt rezultate remarcabile pentru echipa Metalul Buzău, care a arătat o performanță de nivel înalt pe parcursul acestui turneu semifinal. Jucătorii au arătat spirit de echipă și determinare în fiecare meci, ceea ce le-a permis să obțină acest rezultat impresionant.

Antrenorul George Niță a declarat că este extrem de mândru de echipa sa și că speră să continue să își facă auzită prezența în turneul final al Campionatului Național. "Suntem foarte bucuroși că am reușit să ne calificăm la turneul final al Campionatului Național. A fost un efort susținut din partea întregii echipe și suntem încântați că am putut reprezenta orașul nostru în acest turneu final", a declarat Niță.

De asemenea, se vor acorda premii și pentru cei mai buni jucători, atât la nivel de echipă cât și la nivel individual. Aceste premii vor recunoaște talentul și dedicația jucătorilor care au contribuit la succesul echipelor lor în sezonul respectiv.

Arbitrii și observatorii vor fi, de asemenea, răsplătiți pentru eforturile lor în a menține standardele înalte ale fotbalului din Buzău. Premiile acordate vor recunoaște profesionalismul și dedicația acestor persoane în asigurarea unui joc echitabil și corect pentru toți implicații.

Premiile acordate de Asociația Județeană de Fotbal Buzău sunt o modalitate de a recunoaște și aprecia munca și dedicația celor mai buni oameni din fotbalul din Buzău. Suntem încântați să putem răsplăti aceste realizări și să le oferim recunoașterea pe care o merită.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%